Klik hier voor de postkaart uitnodiging 3/4 september.
Ga voor reservering van tickets naar Eventbrite.

 • donderdag 3 september, 18.00-22.00u Mandelahuisje Amsterdam
 • vrijdag 4 september, 12.00-18.00u State of Play / Textilehunters bij Café Noorderlicht in Amsterdam
 • Hosted by Urban Tribes
 • Met chief Phil Lane Jr.

  Ben jij iemand die nadrukkelijk meebouwt aan de gemeenschap waar je deel van uit maakt? Met de wens om meer gemeenschapszin te creëren binnen jouw gelederen en eventuele nieuwe leden aan te trekken? Ben jij een informele of formele sleutelfiguur in de stad met een grote impact? Wil jij je verdiepen in tribale wijsheid en aan de slag met universele principes en practices in een voedende en uitdagende leeromgeving? Je bent van harte welkom!

  Een voorbeeld: je bent mede-organisator van het 4 en 5 mei festival in Lelystad en wil de gemeenschap betrekken bij het vormgeven van een nieuw verhaal voor het on- en offline stedelijk platform voor 2016. Je gaat aan de slag met universele principes voor community building.

  Op 3 en 4 september deelt chief Phil Lane jr. eeuwenoude wijsheid over hoe inheemse stammen met elkaar omgaan als inspiratiebron voor hoe wij dat in deze tijd in stedelijke gemeenschappen doen. We verbinden wat de Chief aanreikt met eigen ervaringen en wijsheid over vitalisering en ontwikkeling van communities. We onderzoeken hoe een eigentijdse tribale vorm van leiderschap eruit kan zien. En we vertalen wijsheid naar praktische on- en offline tools die we kunnen inzetten. Je bent welkom op 3 en 4 september: individueel, als vertegenwoordiger van een community, met je team of met een lokale gemeenschap. Klik hier voor de gehele uitnodiging en meld je hier aan.


  PROGRAMMA

  Er zijn drie opties om mee te doen: donderdagavond of vrijdag- middag separaat, of allebei.
  De voertaal van de programma’s is een mix van engels en nederlands.

  mandelahuisje-homeslider-2

  Donderdagavond 3 september

  18:00-22:00 uur

  Verzoeningsceremonie onder bezielende leiding van Chief Phil Lane Jr waarin deelnemers wijsheid delen over het aangaan van conflicten en komen tot verzoening. Het welkom van chief Phil Lane jr in de Amsterdamse gemeenschap!

  Locatie: HERBERG HET MANDELA HUISJE Adres: Sixhavenweg 27, Amsterdam. Meer informatie en route: www.mandelahuisje.nl

   

   

  StateofPlayVrijdagmiddag 4 september

  12:00-18:00 uur

  Netwerkceremonie geleid door Chief Phil Lane Jr., waarin Textile Hunters en de deelnemers wijsheid delen over de kracht van netwerken en de bouw van communities. Met nieuwe on- en offline tools brengen de deelnemers hun opgedane inzichten direct in praktijk.

  Locatie: Tent State of Play bij Cafe Noorderlicht op de NDSM-werf, Amsterdam

  Adres: NDSM-pier 102, 1033WB Amsterdam, Meer informatie en route: www.noorderlichtcafe.nl


  SPECIAL GUEST PHIL LANE JR.

  Chief Phil Lane jr. (in 1944 geboren in Lauwrence, Kansas US, US and Canada resident) is wereldwijd erkend inheems leider in menselijke- en community ontwikkeling. Internationaal erkend hereditary chief, emeritus associate profes- sor, elder en member van de Yankton Dakota and Chickasaw First Nations. Co-founder van het Four Worlds International Institute, en Four Worlds Foundation en Four Worlds Europe, wereldwijde organisaties toegewijd aan het “verenigen van de menselijke familie, door de Fourth Way”. Phil Lane Jr. is ontvanger van vele awards en frequent spreker over inheemse wijsheid en rechten. Met diverse universele consultations, ceremonies en talking circles deelt hij zijn wijsheid nu met ons. www.indigenouswisdomcourse.com en www.fwii.net.

  Two days visiting Urban Tribes are part of an overall program 1-12 September, for the visit of Chief Phil Lane Jr. co-founder of Four Worlds Europe. Check, join and share the overall schedule for 1-12 September.

   

  Unknown

  TICKETS

  Pay it forward

  Van het geld voor de tickets dragen we bij aan de investering van de community. Community building betekent voor ons dat we in de manier van organiseren meenemen dat we een potje creëeren waarmee er bijgedragen kan worden aan het volgende initiatief dat georganiseerd gaat worden. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd maakt deel uit van het volgende initiatief. Letterlijk of in spirit. Bijdragen zijn van harte welkom en kunnen naar eigen wens gedaan worden om dit werk te supporten. Zo draag je ook bij voor eventuele bezoekers die het niet kunnen betalen. Onderstaande prijzen zijn richtlijnen voor tickets.

  3 september, avondprogramma van 18:00 – 22:00 uur

  incl. ‘daghap’ en 2 drankjes
  jongeren t/m 25 jaar: € 33,-
  volwassenen privé: € 48,-
  zakelijk: € 77,- (incl. BTW)

  4 september, middagprogramma van 12:00 – 18:00 uur

  inclusief lunch en 2 drankjes
  jongeren t/m 25 jaar: € 56,-
  volwassenen privé: € 81,-
  zakelijk: € 128,- (incl. BTW)

  Beide dagen:

  jongeren t/m 25 jaar: € 80,-
  volwassenen privé: € 116,-
  zakelijk: € 185,- (incl. BTW)

  Je kunt ook vragen om een plaats als de kosten van het kaartje niet haalbaar zijn. Voor kinderen onder de 12 zijn er enkele gratis plekjes op 3 en 4 september. Er is beperkt plek – dus wees er snel bij! Kaartjes kun je reserveren via www.urban-tribes.net, door je hier aan te melden.


  Dit programma is een samenwerking tussen:

  FOUR WORLDS EUROPE

   

  logo2

  European Chapter of Four Worlds Internation Institute The Fourth Way transcends assimilation, resignation, and conflict by building partnerships with all nations and peoples. www.fourworldseurope.eu

  HERBERG HET MANDELA HUISJE

   

  mandelahuisje-logo

  In het hart van Amsterdam staat een herberg aan het IJ, waar verbinding wordt gevierd, gevoeld en hersteld. Als hommage aan de Ubuntu-filosofie van Nelson Mandela. www.mandelahuisje.nl

  URBAN TRIBES

  UrbanTribes_Logo

  Verbindende schakel tussen eeuwenoude- en eigentijdse tribale wijsheid voor de bouw van wijze gemeenschappen in harmonie (on- en offline community building).

   

 • Ga naar Eventbrite voor jouw ticket(s). Klik hier voor de uitnodiging en deel deze met jouw vrienden en familie.