Chief Phil Lane jr. is een wereldwijd bekend spreker over inheemse rechten en wijsheid en komt in september naar Europa, waar hij ook Nederland aandoet. Zijn bezoek staat in het teken van ongeëvenaarde gezamenlijke actie door universele principes en collectieve wereldvisie. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Foto: Eagle & Condor Prophecy by Sacred Ecology Films

Voor het gehele programma verwijzen we naar Four World Europe, de European ‘charter’ van het door de Chief opgezette Four Worlds International Institute.

Wat

Als mensheid staan we voor de uitdaging onze relatie met de aarde en het gebruik van haar bronnen te herzien en te veranderen. Wat doen we in deze tijd van grote urgentie en immense mogelijkheden? Het is tijd voor onge-ëven-aarde gezamenlijke actie!

Het programma van Phil Lane’s bezoek aan Nederland, België en Frankrijk gaat over verbinden, bijeenkomsten van, door en met opkomende bewegingen (arising movements) die zich bezig houden met het be-hoeden van moeder aarde en haar communities. Wij moeten het zelf doen. Onze kans is een U-bocht te creëren die het kantelpunt markeert. Allen zijn hierbij betrokken. We hebben iedereen nodig om bij te dragen aan deze transitie, aan deze – letterlijk – aardverschuiving.

Wie

Voor iedereen die aan wil haken op deze CALL en/of op een van de specifieke thema’s van de bijeenkomsten die in de week van 1 tot en met 12 september met Phil worden georganiseerd. Iedereen is welkom, van grootouders tot kleinkinderen.

Voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen, jouw bijdrage te delen en toe te voegen aan onze gezamenlijke wijsheid.

Over Chief Phil Lane jr.
Phil Lane jr. (in 1944 geboren in Lauwrence, Kansas US, US and Canada resident) is wereldwijd erkend inheems leider in holistische mens, community en economische ontwikkeling. Internationaal erkend hereditary chief, emeritus associate professor, elder en member van de Yankton Dakota and Chickasaw First Nations. Co-Founder van het Four Worlds International Institute, Four Worlds Foundation en Four Worlds Europe: wereldwijde organisaties toegewijd aan het “verenigen van de menselijke familie, door de Fourth Way”. Chief Phil Lane Jr. is ontvanger van vele awards en frequent spreker over inheemse wijsheid en rechten. Met diverse universele consultations, ceremonies en talking circles deelt hij zijn wijsheid nu met ons. Voor meer informatie: www.fwii.net

  • Chief Phil Lane jr. bezoekt NL