Deskundigen in community building & management

 

Impact_ElienvanRiet_zwartwitElien van Riet – mede-oprichter Urban Tribes – elien (at) urban-tribes.net – elienvanriet.com

Elien van Riet is een expert in community building en management, waarmee zij werkt aan een samenleving van communities middels inclusieve wijk- en gebiedsontwikkeling en democratische vernieuwing. Ze ontwikkelde verschillende communities binnen en buiten de grenzen van Amsterdam, zoals de coöperatieve gebiedsontwikkeling van ndsm.nl in nauwe samenwerking met Stichting NDSM-werf en de bottom-up tool voor een duurzame stad isooknu.nl in Amersfoort met Twynstra Gudde. Ze heeft een Master Theaterwetenschappen en Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam voltooid. Middels het mix- en matchen van tools verbindt ze sleutelfiguren op een dieper niveau en bouwt ze on-site en online systemen voor gemeenschappen.

 

 

 

Miranda Willems – mede-oprichter Urban Tribes – mail@mirandawillems.com – mirandawillems.com

Social innovator in duurzaamheid, process designer, practitioner in the Art of Hosting.
Pro-actively working as social innovator to sustainability. Presently not active in Urban Tribes. Becoming MSc. Strategic Leadership towards Sustainability. Find out more.

 

 

Raad der Wijzen

  • Esther de Haan
    Specialist in organisatieontwikkeling: teams, transities, Theory U.
  • Tatiana Glad
    Sociaal ondernemer, facilitator, transitie-strateeg en o.a. initiator Impact Hub Amsterdam
  • Anne Marie Hoogland 
    Politica, dialoogdeskundige en bestuurder